Werkzaamheden

Beste meneer, mevrouw,

 

Met deze aanvullende informatie willen wij u informeren dat vanaf week 25 (maandag 21 Juni 2021) gestart wordt met werkzaamheden aan de Prior van Millstraat en de Millsebaan.

Hierdoor zal de praktijk tijdelijk niet bereikbaar zijn vanaf de Losplaats en de Prior van Millstraat.

Er zullen borden geplaatst worden met omleidingen.

De praktijk is dan alleen bereikbaar vanaf de President Kennedylaan.

Houdt dus rekening met extra reistijd.

 

Meer informatie vind u hier

 

Met vriendelijke groet,

Podotherapie van der Hoeven.

 

 

 

 

 

 


Diabetes

Wat is diabetes?

Diabetes is een ziektebeeld waarbij het evenwicht in de bloedsuikerspiegel verstoord is. De alvleesklier produceert geen of onvoldoende insuline. De behandeling van diabetes is er dan ook op gericht de bloedsuikerspiegel binnen bepaalde grenzen te reguleren. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden middels een dieet al dan niet in combinatie met tabletten of toediening van insuline. Behandeling is nodig om ernstige complicaties te voorkomen of indien al aanwezig te stabiliseren. Ziektebeelden kunnen bijvoorbeeld zijn:

  1. Diabetische retinopathie (ogen)
  2. Arterieel vaatlijden ( bijvoorbeeld etalage benen)
  3. Voetafwijkingen

Voetproblemen bij diabetes

Het aantal diabetes patiënten neemt al jaren fors toe, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Samengaand met deze toename, is ook de toenemende behoefte aan zorg, welke gericht is op chronische aandoeningen, die veroorzaakt zijn door de diabetes.

Een van deze ernstige aandoeningen is de “diabetische voet”. De diabetes podotherapeuten zijn bij uitstek de deskundige op het gebied van deze late diabetische complicatie. De diabetische voet is een complex voetprobleem. Wij kunnen deze complexe voetzorg leveren in de eerste lijn (onze praktijk) en in de tweede lijn (het ziekenhuis). Het op tijd diagnosticeren en het opstellen van behandelplannen is bij onze diabetespodotherapeut in goede handen.

Wij zijn aangesloten bij: